Gentle running - LP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gentle running

Titels
Gentle Running

Lichter lopen, beter ademen, mooier leven    

Nu in Nederlandse vertaling.


bestel het nu via onze netwinkel

ISBN: 97890
88230097   160 p. € 16,50
Geheel in kleur, met veel foto's

Auteurs:
Wim Luijpers & Rudolf Nagiller


Boekomslag ontworpen door
Bart van den Tooren

Zie ook eerste zinnen!!

Gentle Running geldt in Duitsland en Oostenrijk als het best verkochte hardloopboek ooit.


Gentle Running is de nieuwste trend voor hardlopen. Gebaseerd op de Feldenkraismethode, gaat het uit van het lopen, de beweging en het gevoel dat daarbij ontstaat en niet zozeer van trainingsschema's, stopwatches en hartslagmeters. Bijkomende prettige gevolgen zijn een fit gevoel, gewichtsverlies en stressvermindering.

Het boek Gentle Running is toegankelijk en prettig geschreven, bevat nuttige oefeningen en geeft talloze uiterst praktische tips. Maar wat het vooral uniek maakt: mensen die wilden gaan lopen, maar er niet toe konden komen, krijgen er door dit boek echt zin in. En mensen die al een tijd geregeld hardlopen, halen er zoveel praktische aanwijzingen uit, dat ze met nog meer plezier hun sport beoefenen.

Wim Luijpers is in Nederland geboren, in Nieuw-Zeeland opgegroeid en nu woonachtig in Oostenrijk. Hij heeft als atleet wedstrijden gelopen. Hij was een leerling van de befaamde Arthur Lydiard, behalve toptrainer ook de ontdekker van het moderne hardlopen 'voor iedereen'. Op basis van de inzichten van de wetenschapper Feldenkrais heeft Wim Luijpers Gentle Running ontwikkeld.
Rudolf Nagiller is televisiejournalist, en pas op latere leeftijd gaan hardlopen. Hij heeft Gentle Running geschreven.

Gentle Running is sexy. Het maakt je leven aangenamer. Het houdt je gezond en je komt goed in je vel te zitten. Het verjongt je lichaam en is vriendelijk voor je gewrichten. Het vermindert angst en stress en zorgt voor een beter humeur. Het versterkt je zelfvertrouwen en stimuleert je fantasie. Het is puur plezier om het bewegen zelf. Gentle Running is natuurlijk hardlopen. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu