Je kunt ook jezelf vergeven - LP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Je kunt ook jezelf vergeven

Titels
Je kunt ook jezelf vergeven

Vervolg op Radicaal Vergeven    

ISBN: 9789077556559 220 p. € 18,95

bestel het nu via onze netwinkel

Ook verkrijgbaar als e-boek

Auteur: Colin Tipping
Oorspronkelijke titel: Radical Self Forgiveness


Boekomslag ontworpen door Robert Nicolai

Zie ook eerste zinnen!!

Klik hier voor het Radicaal Zelfvergevingswerkblad (download in pdf)

Klik hier voor het Radicaal Zelfaanvaardingswerkblad (download in pdf)

En hier voor audiobestanden van oefeningen en muziek die een kleinigheid kosten
Colin Tippings methodische benadering van vergeving krijgt steeds meer aandacht. Deze van oorsprong Britse therapeut en trainer kwam tot vlak voor zijn overlijden zeer regelmatig vanuit de VS naar Europa voor lezingen en workshops. Met name in Duitsland vond zijn aanpak veel navolging. Ook in Nederland en België neemt de belangstelling toe.

Jezelf vergeven volgt dezelfde principes als het vergeven van anderen. Wat kunnen we doen met de schuldgevoelens, de schaamte, het verdriet, de afkeer en de boosheid die we soms diep van binnen jegens onszelf voelen? Negeren helpt niet, serieus nemen en accepteren zijn stappen in de goede richting, maar werkelijk jezelf vergeven vraagt om een radicalere benadering.

Tipping stippelt een bijzonder originele en uitvoerbare methode uit om tot radicale zelfvergeving te komen. Via eenvoudige overwegingen en oefeningen laat hij de lezer kennis maken met wat er in innerlijk op dit gebied speelt. Daarmee leidt hij de veranderingen in en maakt de weg vrij voor een beslissende transformatie.Over 'Radicaal Vergeven':

'Dit is het meest opwindende boek over vergeving dat in lange tijd is verschenen. Ik heb nog nooit iets gezien dat zo goed was geschreven en dat "de spijker zo exact op zijn kop slaat". Ik beveel Radicaal Vergeven aan iedereen aan.'
Neale Donald Walsch - auteur van o.a. 'Een ongewoon gesprek met God.'

'Dit fantastische boek maakt authentiek vergeven mogelijk, waardoor we aan de pijn voorbij kunnen komen en ons leven kunnen helen.'
John Bradshaw - auteur van o.a. 'Wanneer koesteren hoop betekent'

'I love this book'
Caroline Myss - auteur van o.a. 'Genezen: hoe niet & hoe wel'


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu