Kunst om geen boek te schrijven - LP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kunst om geen boek te schrijven

Titels
De Kunst om geen Boek te Schrijven

Voor beginners en gevorderden    

ISBN: 9789077556320 160 p. € 13,20


bestel het nu via onze netwinkel
Ook verkrijgbaar als e-boek

Auteurs:
Hal en Sidra Stone
Oorspronkelijke titel: You don't have to write a book

Boekomslag ontworpen door Robert Nicolai

Beeld op omslag: Het schrijvertje 'panta rhei' (alles stroomt); sculptuur en foto van Ellen Klijzing.

Zie ook eerste zinnen!!
'Een boek met een knipoog naar aankomende schrijvers.'

Een boek schrijven is iets wat enorm veel mensen graag willen. Volgens onderzoek door het dagblad Trouw zelfs een miljoen mensen. Maar stel nu dat dat boek waarover men droomt, niet wordt geschreven? Je krijgt er rust in je hoofd en vooral tijd voor terug. Tijd om andere dingen te doen. Of om niets te doen. Niets doen is vaak ook een kunst.

Hal en Sidra Stone hebben een complete handleiding opgesteld voor hoe je een geslaagd niet-schrijver kunt worden. Het is een humoristisch boek waar veel mensen zich in zullen herkennen.

Hoe stop je met schrijven? Hoe kick je af? Hoe raak je de schrijfdrang kwijt? De auteurs halen alles uit de kast. Er blijken enorm veel mogelijkheden te zijn om het schrijven van een boek op te schorten en uiteindelijk definitief af te blazen. De auteurs blijken ware kenners te zijn van de vele manieren om niet tot schrijven te komen. Ze geven hun praktische aanwijzingen op een bijzonder geestige manier. Mocht je ondanks alles toch schrijven, zo zeggen ze, dan moet het maar. Hopelijk neem je deze handleiding bij een mogelijk volgend boek opnieuw ter hand.

Waarschuwing: voor wie zichzelf als schrijver in hoge mate serieus neemt, kan dit boek vrij confronterend uitpakken.

Hal en Sidra Stone zijn als psychologen en auteurs ook in Nederland en België bekend als de bedenkers van de Voice Dialogue methode. Deze methode komt hier niet aan de orde, maar de lezers en de kenners zullen de humor en benadering van 'de Stones' onmiddellijk (h)erkennen en waarderen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu