Magisch door het leven - LP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Magisch door het leven

Titels
Magisch door het Leven

Mijn superoplossing voor loopbaan-,
relatie- en geldproblemen  
 

ISBN: 9789077556207 208 p. € 17,45


bestel het nu via onze netwinkel

Ook verkrijgbaar als e-boek

Auteur: Willliam Whitecloud

Boekomslag ontworpen door Robert Nicolai
Foto omslag: Hartwig Kopp-Delaney


Zie ook eerste zinnen!!

William Whitecloud groeide op in Afrika en woont tegenwoordig in Byron Bay in Australië. Hij is oprichter van Living from Greatness, een programma waarmee hij mensen coacht in vaak langdurig verband. Hij is onder meer geïnspireerd door Robert Fritz (van ‘De weg van de minste weerstand’). Magisch door het leven is zijn eerste boek.

Een fascinerend verhaal dat moeilijk weg te leggen is en de lezer nog lang bijblijft. Het is een verhaal met de betovering van een sprookje, de spanning van een thriller en de lessen van een eerste klas managementboek.


Mark Vale probeert zich overeind te houden in de financiële wereld en in zijn gezin. Hij gaat terug naar de stad waar hij vroeger werkte. Daar neemt zijn leven een adembenemende wending. Een bijzondere golfles zet de toon voor een snelle reeks gebeurtenissen en ontmoetingen die hem steeds dichter bij zijn doel brengen. Hij komt in contact met een wel heel bijzondere handelaar op de beurs, uiterst zwoele serveersters in een trendy restaurant voor macho’s, een indrukwekkende miljardair en anderen die hem op ontnuchterende, schokkende en overtuigende manieren leren vertrouwen op wat hij in zijn hart aanvoelt. Dat geeft hem uiteindelijk de kracht om magisch door het leven te gaan en zijn problemen aan te pakken.


In het verhaal opgenomen: de zeven magische geheimen.


‘Magisch door het leven is een uitzonderlijk goed boek. Ik zie het als een soort Jonathan Livingston Seagull, maar dan op anabole steroïden!’  Paul Dunn, voorzittter B1G1


‘Een buitengewoon boek, het opent je hart en is fantastisch om te lezen’. Brandon Bays, auteur van ‘The Journey’.


‘Je hoeft er niet, zoals James Redfield, voor naar Peru. Dit doe je hier en nu!’ Bhagawati Morriss, onderzoeker in Bali


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu